Undulating sustainable hobbit hole fit for a king!

December 7, 2007 at 4:23 pm | Posted in Architecture, Crown Estate, Royal Landscape, Savill Building, Savill Garden, Sustainability, Windsor Great Park | Leave a comment

The Savill Building is so charming, I’d love to live in a miniature version myself! This is looking back at the building from The Savill Garden.

The Savill Building seen from The Savill Garden

P.S. Now I know where Father Christmas really hangs out, as he was cheerfully greeting younger members of the community on the back doorstep of this royal hobbit home. After dog-sledding through Windsor last weekend with his huskies, because foot and mouth disease prevented his cloven four-footed friends from Lapland from venturing to England this year, I am glad to see Saint Nicholas has a pleasant environmentally friendly holiday home in this area 😉

Advertisements

Leave a Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: